CO2 meters aankopen
via onze raamovereenkomst personal computers

Scholen krijgen van de overheid geld om CO2-meters aan te kopen. Bij die aankoop moet je als bestuur de wetgeving overheidsopdrachten volgen. Afhankelijk van het totale aankoopbedrag kun je met de procedure aanvaarde factuur werken of volg je een aanbestedingsprocedure.

Om het totale aankoopbedrag  te ramen, bereken je  hoeveel CO²-meters jouw bestuur wenst te bestellen. 

Aanvaarde factuur

Is het totale aankoopbedrag minder dan 30.000 EUR netto per jaar dan kun je via de procedure aanvaarde factuur werken. Alle informatie over de aanvaarde factuur vind je op onze website.

Als je met de procedure  aanvaarde factuur werkt, moet je, net zoals bij de aanbestedingsprocedure, kunnen aantonen dat  je de markt voldoende verkend hebt. Je kunt daarvoor onze marktverkenning gebruiken. Kopieer ze en voeg ze toe aan jouw dossier.  Je kunt er gerust andere CO2-meters aan toevoegen.  Je controleert of die voldoen aan de minimale voorwaarden en vergelijkt ze met wat op de website staat.

Aanbestedingsprocedure - raamovereenkomst

Bedraagt het totale aankoopbedrag meer dan 30.000 EUR netto per jaar, dan moet je een aanbestedingsprocedure volgen. Je kunt dan eventueel intekenen op  onze raamovereenkomst personal computers. Aan die raamovereenkomst voegden we alvast één CO2-meter toe: Rovary RV2000P

Rovary RV2000P

De Rovary RV2000P meter beschikt over een NDIR-sensor en heeft een meetbereik van 400 tot 5000 PPM. Het gaat dus om een betrouwbare meter. De meter is quasi identiek aan de CO2-meters van Laagom die we jullie in een vorige nieuwsbericht hebben voorgesteld. De Rovary RV2000P CO2-meters beschikken echter over een ingebouwde oplaadbare batterij. Dat maakt dat je de meter kunt gebruiken, ook al is er geen stopcontact in de buurt.

Prijs per stuk : € 129 incl. BTW

Per set van 5 stuks : € 625 incl. BTW

Per stuk van 10 stuks : € 1199 incl. BTW

Prijzen inclusief levering

Voordeel voor de DOKO scholen : 30 dagen factuurdatum, bestellen via webshop

fiche technische specificaties

Kristine De Saeger
9 december, 2021
Labels
Wijzig
Archief
aankoop sneltesten
Waar kan je sneltesten kopen?