nieuwe raamovereenkomst refurbished
schrijf nu in!

De nieuwe raamovereenkomst 'Refurbished computers, randapparatuur en recyclage/refurbishen voor onderwijsinstellingen' is gegund aan vijf leveranciers. De term ‘refurbished’ verwijst naar materialen die al eens eerder gebruikt werden. De toestellen zijn volledig gecontroleerd. Waar nodig werden onderdelen vervangen. Het geheugen of harde schijf werd gewist. Refurbished apparaten bieden een uitkomst voor iedereen die niet op zoek is naar het allernieuwste model maar aan een lagere prijs een goed toestel met garantie wil aankopen.

Via een cascade of via een eenvoudige mini-competitie kun je toestellen bestellen.

Zowel op het vlak van circulariteit, duurzaamheid als op ecologisch vlak is het gebruik van refurbished computers en apparatuur een meerwaarde.

In het kader van Digisprong kunnen aankopen onder deze raamovereenkomst gebruikt worden om de besteding van digisprongmiddelen te verantwoorden naar de overheid.

DOKO organiseert een webinar op dinsdag 7 december 2021 van 09:30 tot 10:30 om de raamovereenkomst voor de aankoop van refurbished computers en randapparatuur + recyclage/refurbishen voor onderwijsinstellingen toe te lichten. Schrijf hier in.

Alle modaliteiten over deze raamovereenkomst vind je op de DOKO-website.

in Doko
Kristine De Saeger
18 november, 2021
Labels
Wijzig
Archief
Nieuwe  elektriciteitsleverancier
vanaf 1-1-2022