Raamovereenkomst  afval
Schrijf nu in op deze nieuwe raamovereenkomst!

We starten met een nieuwe raamovereenkomst afvalophaling.  Deze raamovereenkomst omvat de ophaling, lediging, transport en verwerking van gesorteerde afval en de verhuur en verkoop van afvalcontainers.

De overeenkomst is een open raamovereenkomst (je kan dus elk moment instappen) en heeft een looptijd van 5 jaar (2+1+1+1). We gaan in zee met GRCT BV en Vanheede Environmental Logistics N.V.

De raamovereenkomst werd opgedeeld in 6 percelen die geografisch werden bepaald. 1 afzonderlijk perceel omvat de ophaling van semi-ondergrondse containers. Uit de marktverkenning bleek dat we op die manier de beste voorwaarden kunnen aanbieden. 

Voor de percelen Brussel Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg werd de opdracht gegund aan GRCT; voor de percelen Oost en West-Vlaanderen en het perceel semi-ondergrondse containers is de leverancier Vanheede

Semi-ondergrondse afvalcontainers zijn een voordelige vervanger voor de traditionele 4-wielcontainers. Ze worden vooral toegepast bij grote scholen.
Het volume per container is aanzienlijk groter, waardoor er bespaard kan worden op het aantal ritten en dus ledigingskosten. 

GRCT en Vanheede maken graag kennis via een persoonlijk gesprek of een bezoek ter plaatse om de mogelijkheden voor afvalbeheer samen met jullie te bekijken.

Doko heeft interessante inventarisprijzen en volumekortingen kunnen bedingen alsook extra voordelen.
Alle concrete info en contactgegevens vinden jullie onder deze pagina.


in Doko
Kristine De Saeger
2 juli, 2021
Labels
Wijzig
Archief
Vertraging  levering schoolboeken basisonderwijs
Cloudwise