Webinar raamovereenkomst 'netwerkcomponenten'
Op 31/01   Schrijf snel in!

DOKO en KOBA hebben met succes een nieuwe raamovereenkomst voor netwerkcomponenten onderhandeld. Met de verworven inzichten van de vorige overeenkomst zijn we aan de slag gegaan om een uitgebreid en uitgebalanceerd dossier op te stellen. De nadruk lag op het vinden van een ideale partner voor elk perceel die zich onderscheidt op vlak van dynamische kwalitatieve ondersteuning, expertise binnen het respectievelijke domein en het kunnen aanbieden van een breed portfolio aan merken. Op deze manier kunnen scholen met een bestaande opstelling op maat worden verder geholpen en is er genoeg keuze/concurrentie voor scholen die alles opnieuw willen opbouwen.

Vanaf 25/01 is het mogelijk om af te nemen van deze raamovereenkomst, die 4 jaren zal lopen met de mogelijkheid om nog met 2 jaren te verlengen. De overeenkomst is opgebouwd uit 4 percelen, met een partner voor de passieve componenten en een partner voor de actieve componenten van het netwerk. Voor beide expertises hebben we nog een geografisch onderscheid gemaakt tussen enerzijds Antwerpen, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Limburg en Vlaams-Brabant en anderzijds Oost- en West-Vlaanderen.

Perceel 1 & 2 (passieve componenten) voor beide regio’s omvat onder andere: alle bekabelingswerken, inrichten serverrooms, uitvoeren wireless surveys, leveren basis netwerkcomponenten, specifieke software ifv monitoring passieve infrastructuur, alle ondersteunende & uitvoerende diensten, etc.

Perceel 3 & 4 (actieve componenten) voor beide regio’s omvat onder andere: Firewalls, switches, indoor en outdoor Access Points, security hardware/software oplossingen, straalverbindingen, monitor software, alle ondersteunende & uitvoerende diensten, etc.

Op 31/01 om 10u organiseren we een webinar om gedetailleerde informatie mee te delen met betrekking tot deze nieuwe raamovereenkomst netwerkcomponenten. Er zal een uitgebreide Q&A ronde plaatsvinden zodat de inhoud en mogelijkheden binnen deze raamovereenkomst duidelijk zijn voor iedereen. 

Voor dit initiatief kan je tot en met zondag 29 januari 2023 inschrijven en tot en met vrijdag 27 januari 2023 uitschrijven.

Kristine De Saeger
19 januari, 2023
Archief
Nieuwe raamovereenkomst multifunctionele printers met dienstverlening
schrijf nu in!