Nieuwe raamovereenkomsten verzekeringen in de maak

De huidige raamovereenkomsten verzekeringen lopen in 2021 stilaan naar hun eind. Katholiek Onderwijs Vlaanderen heeft daarom via vzw DOKO en in samenwerking met IC-Verzekeringen in de voorbije maanden de voorbereiding opgestart voor een nieuwe overheidsopdracht verzekeringen.

We werken aan een globaal basispakket verzekeringen bestaande uit brand, schoolpolis, BA-bestuurders, arbeidsongevallen en rechtsbijstand waarvoor schoolbesturen éénmalig gaan kunnen intekenen. Bijkomend zullen schoolbesturen optioneel kunnen kiezen voor verzekeringen alle risico’s elektronica, reisverzekering, omnium beroepsopdrachten, autoverzekeringen en cyberverzekering.

Wij organiseren in samenwerking met IC Verzekeringen een uitgebreide virtuele informatiecampagne om je toelichting te geven bij de voorziene verzekeringswaarborgen. De nadruk zal hierbij liggen op de verschillen met de huidige raamovereenkomsten verzekeringen. Uiteraard krijg je ook de kans om vragen te stellen zodoende je met kennis van zaken en in volle vertrouwen je mandaat tot deelname kunt bezorgen.

Volgende webinars zijn voorzien:

  • Woensdag, 21 oktober 2020 van 10 tot 12 uur
  • Donderdag, 19 november 2020 van 14 tot 16 uur

Eerstdaags ontvang je van IC Verzekeringen een uitnodiging om je in te schrijven voor één van deze sessies. Mocht je de uitnodiging niet ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen via sales [at] ic-verzekeringen.be

Vanaf 21 oktober 2020 kun je je mandaat tot deelname aan deze raamovereenkomsten geven via de DOKO- website.

Mocht je hierover vragen hebben, aarzel ook dan niet om contact te nemen met Oliver De Ryckere of Stefanie Gryson.